onsdag den 24. oktober 2007

BEXI - NU MED HÅR

Pludselig tog fanden ved Bexis hår og hele parykken voksede frem på én nat. Utroligt hvad substral kan gøre. Bexi bliver en rigtig hjerteknuser, når hun først har manken i orden. Hårpragten her var kun til låns.





MEGET SØLLE

Bexi kan se meget sølle ud, når det skal være. Hun behøver skam ikke engang at være syg for at finde det tragiske ansigtsudtryk frem. Hele verden er bare imod hende...

UHADADA

En meget vred Bexi. Mor og far var tydeligvis helt forkerte på den. Kan ikke på stående fod huske, hvad i alverden det var, vi gjorde forkert.


GOD IGEN

Efter regn kommer sol jo, som man siger. Og Bexi blev da heldigvis glad igen.

JEG ER IKKE TYK

Nej Bexi, selvfølgelig er du ikke det. Det må være vinklen, billedet er taget fra!!! Men hun ser altså en lille smule tyk ud her.

fredag den 19. oktober 2007

STURT, STURT NUMMER

Endelig skete det... Det er næsten for godt til at være sandt... Bexi vendte sig endelig fra ryggen om på maven i dag og hun blev selv så overrasket, at hun gav sig til at græde. Mor var godt nok ved at være bekymret for om det nogensinde ville ske. Nu gør hun det til gengæld hele tiden.

KÆMPE NYHED

Bexi har fået tænder. Hun har fået to bitte små bisser i undermunden. Hun er godt nok ved at blive stor. Mor har lige været ude at købe en fin lyserød tandbørste til lillepigen med postmand Per tandpasta, selvfølgelig. Her er hun vist mest interesseret i sit nye legetøj...

torsdag den 18. oktober 2007

REBEKKA ER SYG

Rebekka er blevet ramt af en ordentlig forkølelse. Og i den forbindelse har mor og far fundet ud at, at hun er en rigtig dramaqueen, der i hvert fald ikke underspiller betydningen af hendes tilstand. Se blot billederne...
Er det ikke synd for den lille stakkel?

tirsdag den 16. oktober 2007

FORSIGTIGHED FREM FOR ALT

Bexi stiftede den første forsigtige kontakt til Mini. Tør jeg nu eller må jeg hellere lade være, spørger hun sig selv.

FAR OG BEXI

Bexi er bare så lykkelig over, at far er hjemme igen. Hun strålede som en sol, da hun så ham. Og mon ikke, far også har savnet hende?


Men man skulle næsten tro, at hun havde savnet en øl mere!!! Godt far lige nåede at tænke hurtigt...

PLASKE II

Mor var stand in til babysvømning, mens far var i Langbortistan. Det lykkedes dog ikke at skræmme Bexi for vand for tid og evighed, selvom det ligger til familien. Hun plasker stadig lystigt afsted.

SJOV

Bexi fanget i et dårligt øjeblik. Hun ser lidt slukøret ud. Eller måske er hun bare mæt og træt!!!


Man skulle tro, at hun lige havde ædt et helt vognlæs citroner, så sur som hun ser ud...


Skræmmende! Simpelt hen bare scary.

DET TRYKKER

Bexi ser lidende ud, når det trykker i tarmsystemet. Puha, det er godt nok hårdt det her.

SÅ ER VI TILBAGE

Efter en lang pause er vi nu endelig tilbage på bloggen. Far bortførte kamaraet tre uger til Kina, men er nu endelig vendt hjem. Og Bexi, den lille bandit, viste sig selvfølgelig straks fra sin bedste side...